Referenties

Karel De Grote Hogeschool

domo de refontiro slaagt erin om ons team op korte tijd te inspireren en mee te begeleiden naar een gedragen visie op leren in de toekomst.

Vicky Van Bouwel, Directeur Onderwijsgroep Management & IT
rhizo

Ik wil jullie nog eens bedanken voor de deskundige begeleiding de voorbije maanden, jullie hebben ons echt naar een hoger niveau gebracht. Dank voor de inspirerende voormiddag op onze pedagogische studiedag. De collega’s waren vol lof hierover.

Nancy Dedeurwaerder, Algemeen Directeur Rhizo Scholengroep
Scholengemeenschap Vlaamse Ardennen

Van bij de start van het 'idee' werd door domo de refontiro, door Pieter, meteen gepeild naar de wensen en verwachtingen om zo een voorstel op maat aan te bieden. Dat maakte dat er tijdens de 2daagse geen tijd verloren ging aan algemeenheden maar dat er een praktijkgerichte aanpak was. Het was een intensief traject dat een goede aanzet gaf om verder op te bouwen doorheen het jaar.

Lieve Janssens, Directeur-coördinator Scholengemeenschap Vlaamse Ardennen
CVO de oranjerie

Domo de Refontiro geeft om je organisatie en biedt een antwoord op zoiets moeilijks als; wat is de cultuur van onze organisatie en hoe gaan we in een fusie respectvol kunnen omgaan met de cultuur van een andere organisatie. Hun tools zijn mooi uitgebouwd, hun medewerkers bieden professionele ondersteuning. De communicatie loopt vlot en duidelijk. We zijn erg tevreden over de samenwerking.

Lut Lippeveld, Directeur cvo de oranjerie

Blog Meer nieuws op onze blog

Pieter Sprangers, onderwijsexpert, onderwijsinnovatie, onderwijsdesigner, strategische planning
Collega Pieter Sprangers nu ook te boeken bij het Nederlandse topsprekersbureau Speakers Academy
christel | 28 november
“Is het meest fantastische leren wel mogelijk in een school?”
Read More
Kersvers domo de refontiro-teamlid Hugo Winnelinckx (67)
christel | 28 november
“Mijn kennis van het Finse onderwijs, mijn passie voor ‘quality’ en ‘equity’, mijn honger naar nieuwe dingen, ik geraak het allemaal kwijt in deze nieuwe job!”
Read More
Schoolleider zijn, balanceren tussen macht en onmacht?
christel | 24 oktober
NIEUW: Schoolleiderexpeditie in Zweden, schrijf nu in!

Collega Pieter Sprangers trekt er in april 2020 in Zweden op uit met een groep schoolleiders om het te hebben over hun leiderschap. Thema’s zoals macht en onmacht van een directeur, zelfzorg, gedeeld leiderschap, werken in teams… komen er in een avontuurlijke setting uitgebreid aan bod. Het zijn thema’s die élke schoolleider beroeren. En waar ze regelmatig letterlijk van wakker liggen. Waarom vertelt Pieter in deze blog!
Read More

Contact

Telefoon
+32 14 43 95 05
Adres
Molenstraat 31
2300 Turnhout
Alle velden zijn verplicht
Op de kaart tonen
Kaart sluiten