Referenties

Pyxiscollege

Domo de Refontiro helpt je om de krijtlijnen uit te zetten van je onderwijskundig beleid en kan zo een doorslaggevende rol spelen in onderwijsinnovatie op jouw school. 

Absoluut een aanrader!

Sven Van Vlierden, Pedagogisch directeur - Pyxiscollege Lanaken
De Wereldreiziger

Ik was op zoek naar de volgende stap in mijn personeelsbeleid. Soms heb je dan externe ogen nodig. Domo de Refontiro heeft met zijn begeleiding ons inzicht vergroot, tools aangereikt om aan de slag te gaan en ons sterk begeleid bij elke stap richting professionele dialoog en doorgedreven professionalisering. Lees het verhaal van SB De Wereldreiziger hier.

Jef Groffen, Directeur - SB De Wereldreiziger
VTI Spijker

Domo de refontiro slaagt erin, om in co-creatie met onze medewerkers, kaders aan te reiken, die we kunnen gebruiken op weg naar een professionele leergemeenschap.  
Lees het verhaal van VTI Spijker hier.

Katelijne Dijckmans, Directeur - VTI Spijker
Scholengemeenschap Vlaamse Ardennen

Van bij de start van het 'idee' werd door domo de refontiro, door Pieter, meteen gepeild naar de wensen en verwachtingen om zo een voorstel op maat aan te bieden. Dat maakte dat er tijdens de 2daagse geen tijd verloren ging aan algemeenheden maar dat er een praktijkgerichte aanpak was.  Het was een intensief traject dat een goede aanzet gaf om verder op te bouwen doorheen het jaar.

Lieve Janssens, Directeur-coördinator Scholengemeenschap Vlaamse Ardennen
Gemeente Kasterlee

Kasterlee heeft met de deskundige ondersteuning van Domo de refontiro toekomstpistes uitgewerkt. Enerzijds voor een lokale lerende gemeenschap en anderzijds voor onze rol als schoolbestuur. Dit gebeurde op een co-creatieve wijze met alle actoren en potentiële partners. Domo de refontiro heeft een grondige kennis van het onderwijsveld in Vlaanderen en gaat respectvol om met de vele gevoeligheden en visies die er leven. De gehanteerde methodologie heeft ertoe bijgedragen dat we met een kwaliteitsvol en gedragen werkstuk aan de slag kunnen om politieke keuzes te maken voor de toekomst.

Ward Kennes, Burgemeester - Kasterlee
Beveren

Als je geïnspireerd wil worden voor onderwijs en onderwijskundig beleid, dan kan je zeker beroep doen op domo de refontiro.

Kris Deckers, Algemeen directeur - gemeentelijk onderwijs Beveren
Klasbak

Na een conclaaf met domo de refontiro kom je thuis met een strategisch plan met duidelijke keuzes en doelen, én een groep die er als een blok achter staat en popelt om aan de effectieve uitvoering ervan te beginnen.

Inge Van Acker, directeur - Vocvo & secretaris - Klasbak
MOS

Domo De Refontiro begeleidde onze organisatie doelgericht en met aandacht voor voldoende participatie. Gedurende het hele proces was er een duidelijke communicatie. En niet te vergeten, dankjewel voor de fijne samenwerking en om MOS secundair sterker te maken

Linda Van Meersche, MOS-Coördinator
Karel De Grote Hogeschool

domo de refontiro slaagt erin om ons team op korte tijd te inspireren en mee te begeleiden naar een gedragen visie op leren in de toekomst.

Vicky Van Bouwel, Directeur Onderwijsgroep Management & IT
rhizo

Ik wil jullie nog eens bedanken voor de deskundige begeleiding de voorbije maanden,  jullie hebben ons echt naar een hoger niveau gebracht.  Dank voor de inspirerende voormiddag op onze pedagogische studiedag. De collega’s waren vol lof hierover.

Nancy Dedeurwaerder, Algemeen Directeur Rhizo Scholengroep

Blog Meer nieuws op onze blog

Word architect van je eigen leren! Maar hoe doe je dat?
YVES |
In een snel veranderende wereld kan het belang van levenslang leren niet genoeg benadrukt worden. In HR spreken we zelfs al over ‘job-obsoletie’ of hoe je door in te zetten op levenslang leren kan vermijden dat je op een bepaald moment ‘out of the game’ gaat in de arbeidsmarkt. 
Read More
De professionele dialoog om een echte feedback- en leercultuur te ontwikkelen
YVES |
We begeleiden met ‘domo de refontiro’ niet enkel onderwijsorganisaties maar zijn ook vaak werkzaam in andere professionele organisaties zoals lokale besturen en KMO’s. Kenmerkend voor ons DNA is dat we werkzaam zijn in verschillende werelden om zo via ons ecosysteem waarde te creëren over de grenzen van één sector heen. Organisaties kunnen immers over de grenzen van hun sector heen bijzonder veel leren van elkaar, zeker als het gaat over thema’s zoals HR-beleid, leerbeleid van professionals (levenslang leren), teamwerking, innovatie, fusies en integratiebewegingen, leiderschap, … Er is niet één wereld …
Read More

Contact

Telefoon
+32 14 43 95 05
Adres
Molenstraat 31
2300 Turnhout
Alle velden zijn verplicht
Wij nemen het beschermen en respecteren van uw privacy ernstig. We gebruiken uw persoonlijke informatie om uw account te beheren en u updates te sturen over de inhoud die u heeft gedownload.
Indien u ervoor gekozen heeft onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen, danken wij u alvast van harte. Uiteraard kan u zich te allen tijde opnieuw afmelden.
Voor meer informatie over hoe wij uw privacy willen beschermen en respecteren, kunt u ons Privacybeleid raadplegen.
Door u gegevens in te geven gaat u akkoord met bovenstaand privacybeleid.
Op de kaart tonen
Kaart sluiten