Referenties

Karel De Grote Hogeschool

domo de refontiro slaagt erin om ons team op korte tijd te inspireren en mee te begeleiden naar een gedragen visie op leren in de toekomst.

Vicky Van Bouwel, Directeur Onderwijsgroep Management & IT
rhizo

Ik wil jullie nog eens bedanken voor de deskundige begeleiding de voorbije maanden, jullie hebben ons echt naar een hoger niveau gebracht. Dank voor de inspirerende voormiddag op onze pedagogische studiedag. De collega’s waren vol lof hierover.

Nancy Dedeurwaerder, Algemeen Directeur Rhizo Scholengroep
Scholengemeenschap Vlaamse Ardennen

Van bij de start van het 'idee' werd door domo de refontiro, door Pieter, meteen gepeild naar de wensen en verwachtingen om zo een voorstel op maat aan te bieden. Dat maakte dat er tijdens de 2daagse geen tijd verloren ging aan algemeenheden maar dat er een praktijkgerichte aanpak was. Het was een intensief traject dat een goede aanzet gaf om verder op te bouwen doorheen het jaar.

Lieve Janssens, Directeur-coördinator Scholengemeenschap Vlaamse Ardennen
CVO de oranjerie

Domo de Refontiro geeft om je organisatie en biedt een antwoord op zoiets moeilijks als; wat is de cultuur van onze organisatie en hoe gaan we in een fusie respectvol kunnen omgaan met de cultuur van een andere organisatie. Hun tools zijn mooi uitgebouwd, hun medewerkers bieden professionele ondersteuning. De communicatie loopt vlot en duidelijk. We zijn erg tevreden over de samenwerking.

Lut Lippeveld, Directeur cvo de oranjerie

Blog Meer nieuws op onze blog

dreamteam
Van non-team naar dreamteam
YVES | 21 september
Hoe werk je succesvol samen in teams en wat zijn de basisvoorwaarden die vervuld moeten zijn om lerende teams met een hoge mate van zelfsturing te laten floreren in je organisatie? Oftewel: wat houdt een team tegen om een “dreamteam” te zijn?
Read More
“Finse educational technology komt naar de Vlaamse en Nederlandse onderwijscontext!”
YVES | 26 augustus
Hét Nr. 1 AI-ondersteunde digitale leerplatform voor wiskunde- en rekenen EDUTEN Playground vanaf nu ook beschikbaar voor basis- en secundaire scholen in België en Nederland.
Read More
Wat er verloren is gegaan, wat er nog over is, wat te verwachten is ... ervaringen van leraren in COVID-tijden
YVES | 26 augustus
Justin Reich en collega’s van MIT deden onderzoek in de VS naar de zeer recente ervaringen van leraren tijdens COVID-tijden.   Wat is er volgens hen verloren gegaan, wat is er over gebleven en wat valt er te verwachten?  We delen graag enkele opmerkelijke inzichten.
Read More

Contact

Telefoon
+32 14 43 95 05
Adres
Molenstraat 31
2300 Turnhout
Alle velden zijn verplicht
Op de kaart tonen
Kaart sluiten