Onze aanpak

onze-aanpak

Samenwerken met basisscholen en het voortgezet onderwijs aan een duurzame toekomst

Zou het mogelijk zijn dat alle medewerkers van een school, scholengemeenschap en/of -groep actief meedenken over de toekomst van hun werkplek? Dat diezelfde medewerkers veranderingen toejuichen? Dat er een ware leercultuur heerst? Dat strategische lijnen er bepaald worden op een participatieve manier waarbij de stem gehoord wordt van medewerkers, leerlingen/studenten, ouders en andere betrokkenen? Dat er ruimte is voor creativiteit en innovatie? En dat die schoolorganisatie duurzaam en mensgericht werkt? Wij geloven dat dit kan! Onze droom is een drijvende kracht te zijn achter al deze evoluties in onderwijsorganisaties, zodat ze wendbaarder zijn in de toekomstige samenleving.

Maatwerk en gedegen onderzoek voor onderwijsinnovatie

Daarom werken wij niet volgens standaardprocedures. U mag van ons maatwerk verwachten. Dit ziet u terug in onze producten en formules. Wij werken onderzoekend. Wij pikken alle mogelijke ervaringen op, observeren voortdurend en komen zo tot relevante aanbevelingen. Wij doen bovendien zelf ook aan fundamenteel wetenschappelijk onderzoek

Bij ons heerst er echt een cultuur van maatschappelijk verantwoord ondernemen. We focussen op de ‘zorg’ voor al uw medewerkers waarbij hun persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Bovendien zijn wij oprecht geïnteresseerd in de positieve ontwikkeling van uw schoolorganisatie en zijn we sterk gemotiveerd om u te ondersteunen in uw uitdagingen. Wij leven ons intensief in in uw leefwereld. We functioneren als gevoelig afgestelde antennes om zo alle relevante inzichten op te vangen en ermee aan de slag te gaan.

We hebben het lef om concreet te handelen en een ‘aanjager’ te zijn van onderwijsvernieuwing en onderwijstransformatie. Met onze doorgedreven gepersonaliseerde aanpak brengen wij uw school in een stroomversnelling. Uw uitdagingen worden ook de onze. Samen geven we zo vorm aan de meest fantastische toekomst. 

Wat ons drijft

  • Voor ons is levenslang leren dé drijvende kracht om een betere maatschappij uit te bouwen. (future building & CSR).
  • Wij stimuleren creatieve ontwikkeling en groei zodat professionals in een sterk veranderende omgeving resultaten boeken. (growth mindset).
  • Wij halen onze passie uit onderzoekend en oplossingsgericht samen met mensen te creëren. (designer mindset).
  • Wij zijn aanjagers van duurzame (levens)loopbanen. (joy of learning & working).
  • We bouwen aan nieuwe organisatievormen waar 1+1 effectief 3 wordt. (high impact teams).
  • Wij werken op wetenschappelijk onderbouwde basis. (evidence based).

Inspiratieboek

Bruggen bouwen doen we al meer dan tien jaar. Hoe we dat doen samen met een tal van organisaties? U leest het in ons inspiratieboek.

Meer weten? Neem hier contact met ons op! 

Contacteer Ons

Telefoon
+32 14 43 95 05
Adres
Molenstraat 31
2300 Turnhout
Alle velden zijn verplicht
Wij nemen het beschermen en respecteren van uw privacy ernstig. We gebruiken uw persoonlijke informatie om uw account te beheren en u updates te sturen over de inhoud die u heeft gedownload.
Indien u ervoor gekozen heeft onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen, danken wij u alvast van harte. Uiteraard kan u zich te allen tijde opnieuw afmelden.
Voor meer informatie over hoe wij uw privacy willen beschermen en respecteren, kunt u ons Privacybeleid raadplegen.
Door u gegevens in te geven gaat u akkoord met bovenstaand privacybeleid.