Koen Kas

Koen Kas

Koen Kas is biotechondernemer, healthcare-trendwatcher, oprichter van Healthskouts (www.healthskouts.com), internationaal keynotespreker en gastprofessor oncologie aan de Universiteit Gent. Hij inspireert zorginstellingen, pharma- en technologiebedrijven met de allernieuwste ontwikkelingen (wetenschappelijke en technologische doorbraken, nieuwe start-ups)  op het vlak van biologie, geneeskunde, technologie en gedragswetenschappen. Recent publiceerde hij zijn visie op de toekomst van de geneeskunde in twee boeken, ‘Nooit meer ziek’ en ‘Your guide to delight’. Pieter Sprangers is gast-auteur in Koen’s laatste boek.

Zijn team bij Healthskouts scout designideeën en implementatie van nieuwe businessmodellen om gezondheidszorg ‘delightful’, gepersonaliseerd en preventief te maken. Het doet dat met een gepersonaliseerde, zelflerende nieuwsbrief en met het aanreiken van tools om datasilo’s met elkaar te verbinden.

Domo de refontiro en Koen Kas bundelen hun krachten met betrekking tot projecten die zich op het raakvlak bevinden van  ‘health(care) and education of the future’ oftewel ‘gezondheidszorg en onderwijs van de toekomst’.  

Contacteer Koen