Wij hebben verfrissend nieuws … de Prefect is ook ons biertje 

Ingediend door YVES op

  • De Prefect

Binnenkort heeft domo de refontiro zijn eigen biertje: “de Prefect”. Uiteraard niet zomaar een bier … wel eentje met daaraan gekoppeld een smaakvolle en zingevende portie maatschappelijk engagement, volledig aansluitend bij de kernwaarden van domo de refontiro. We werken samen met de organisatie Beers4Nature. Ze zetten zich als sociaal ondernemers in voor het behoud en beheer van bos in Vlaanderen. De opbrengsten van het ‘Belgian craft bier’ gebruiken ze dan ook hiervoor. 

Wij willen met het volledige ‘domo de refontiro-team’ een steentje bijdragen en lanceren daarom als relatiegeschenk – de Prefect – ons eigen domo de refontiro-bier!

Voor elk doosje craft beer/biosappen dat wij wegschenken, planten wij een inheemse loofboom in Vlaanderen. We gaan dus voor maximale impact op biodiversiteit en CO2-captatie.

En er is meer: we organiseren het zo dat je ook als gewaardeerde klant effectief de bomen mee kan planten op een later te bepalen datum en locatie. Draag daarmee ook actief bij aan natuurbehoud en natuurherstel in Vlaanderen. 

Geïnteresseerd om mee te helpen tijdens deze boomplantdag, registreer je dan via onderstaande link zodat we je op de hoogte kunnen houden. 
https://bit.ly/3oC3gqh

Zo zetten we niet alleen in op behoud en beheer, maar ook creatie van meer groen in Vlaanderen. Natuur doet goed en draagt bij tot een gezond leerklimaat.

We gaan samen voor een duurzame wereld waarin duurzaam onderwijs en biodiversiteit hand in hand gaan.

Contacteer Ons

Telefoon
+32 14 43 95 05
Adres
Molenstraat 31
2300 Turnhout
Alle velden zijn verplicht
Wij nemen het beschermen en respecteren van uw privacy ernstig. We gebruiken uw persoonlijke informatie om uw account te beheren en u updates te sturen over de inhoud die u heeft gedownload.
Indien u ervoor gekozen heeft onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen, danken wij u alvast van harte. Uiteraard kan u zich te allen tijde opnieuw afmelden.
Voor meer informatie over hoe wij uw privacy willen beschermen en respecteren, kunt u ons Privacybeleid raadplegen.
Door u gegevens in te geven gaat u akkoord met bovenstaand privacybeleid.