Welkom aan onze kersverse stagiair Ferre Gruwier

Ingediend door YVES op

  • Ferre Gruwier

Vanuit Domo de Refontiro speuren we voortdurend naar jong aanstormend talent. Op die manier is het mogelijk om jonge, verfrissende inzichten in onze werkwijze te betrekken, wat vervolgens resulteert in een nog meer gepersonaliseerde aanpak om scholen en schoolteams te begeleiden. Daarbij willen we op onze beurt voldoende leerkansen bieden aan toekomstige professionals om zichzelf ten volle verder te ontplooien. Tijdens de komende periode geven we dan ook graag de kans en de ruimte aan enkele beloftevolle masterstudenten om ons team gedurende enkele maanden te komen vervoegen en verrijken. Ferre Gruwier maakt de oversteek vanuit de Universiteit Gent, waar hij de afgelopen jaren de masteropleiding ‘pedagogiek en onderwijskunde’ succesvol doorliep. We geloven dat zijn academisch-pedagogische kennis inbedding kan krijgen in onze lopende projecten.

Hallo ik ben Ferre, West-Vlaming in hart en nieren, maar vaak denkend over de grenzen heen. Ik geloof dat een passie voor al wat in de onderwijswereld gebeurt, genetisch wordt doorgegeven. Zo zijn tal van personen in mijn familie betrokken bij onderwijs en zijn processen. Aangezien ik een manusje-van-alles ben, was het kiezen voor één opleiding een lastige zaak. Toch sprong pedagogiek en onderwijskunde erbovenuit omwille van de brede mogelijkheden van het vakgebied. Daarenboven vind ik het onderwijs een zaak van algemeen belang, iedereen krijgt er in zijn levensloop wel eens mee te maken. Benieuwd naar een toekomstig werkveld hield ik mij vooral bezig met creatieve hobby’s. Ik ben (nog altijd) graag bezig met fotografie, videografie, piano spelen, wintervakanties, plaatjes draaien en voetballen (als mijn knie dat tenminste toelaat). Vanuit mijn opleiding kreeg ik voldoende theoretische kaders en inzichten mee, die ik graag zou willen toetsen in de praktijk. Omdat thema’s zoals schoolleiderschap en voortdurende professionalisering mij sterk aanspreken, kwam ik bij Domo de Refontiro terecht als stageplaats. Ik ben klaar om uit de startblokken te schieten!

Contacteer Ons

Telefoon
+32 14 43 95 05
Adres
Molenstraat 31
2300 Turnhout
Alle velden zijn verplicht
Wij nemen het beschermen en respecteren van uw privacy ernstig. We gebruiken uw persoonlijke informatie om uw account te beheren en u updates te sturen over de inhoud die u heeft gedownload.
Indien u ervoor gekozen heeft onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen, danken wij u alvast van harte. Uiteraard kan u zich te allen tijde opnieuw afmelden.
Voor meer informatie over hoe wij uw privacy willen beschermen en respecteren, kunt u ons Privacybeleid raadplegen.
Door u gegevens in te geven gaat u akkoord met bovenstaand privacybeleid.