Veerle Scheirs versterkt ons team van executive personal coaches!

Ingediend door YVES op

  • Veerle Scheirs

FOTO: Katoo Peeters

Als leidinggevende geef je elke dag weer het beste van jezelf en ondersteun je je medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling en om resultaten te behalen. Maar wie ondersteunt jou om je persoonlijk missie en wat er écht toe doet in je leven in kaart te brengen en te verwerkelijken? Wie ondersteunt jou om je eigen kwaliteiten, waarden en doelen te ontdekken en in actiemodus te gaan om je verdere groei vorm te geven. Onze personal coaches beheersen het métier door en door. Ze vertrekken vanuit jouw specifieke ‘zijn’, stellen gerichte vragen, gaan co-creatief te werk en ondersteunen je om belangrijke levensgebieden zoals relaties, werk, familie en persoonlijkheid beter op mekaar af te stemmen.

We krijgen meer en meer vragen van leiders om krachtig één-op-één gecoacht te worden. We zijn dan ook verheugd om aan te kondigen dat Veerle Scheirs ons team van personal coaches komt versterken.

Veerle Scheirs  heeft een sterke academische achtergrond. Ze behaalde een doctoraat in de Criminologische Wetenschappen en werkte meer dan 11 jaar aan de Vrije Universiteit Brussel waar ze na het behalen van haar doctoraat aangesteld was als professor. In 2017 maakte Veerle de overstap het secundair onderwijs vanuit de intentie om leerlingen en onderwijsprofessionals te laten groeien. Ze is directeur van het Scheppersinstituut in Mechelen waar ze de laatste jaren een enorm proces van transformatie heeft kunnen faciliteren en begeleiden, dit steeds met grote aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, professionalisering en het welzijn van al haar medewerkers.

Veerle wordt gedreven door menselijke groei. In haar beleving mag leren en groeien nooit stoppen. Getriggerd door persoonlijke en professionele ontwikkeling heeft ze een gecertificeerde opleiding tot personal coach voltooid en volgde ze een verdiepende gecertificeerde opleiding tot loopbaancoach.

Vandaag neemt Veerle nog steeds, zij het deeltijds, haar rol op als schoolleider en deelt ze haar expertise en competenties als procesbegeleider en personal coach binnen domo de refontiro. Ze begeleidt scholen en andere organisaties naar (onderwijs)innovatie en -transformatie en ondersteunt schoolleiders in hun zoektocht naar balans in de verschillende rollen waartussen ze dagelijks navigeren.

Veerle focus voornamelijk op leidinggevenden in onderwijs- en overheidsorganisaties.

 

Wil je meer informatie over executive personal coaching, contacteer ons dan hier

Meer informatie over personal coaching in de onderwijscontext, lees hier het interview met onze collega Pieter Sprangers in Klasse

Contacteer Ons

Telefoon
+32 14 43 95 05
Adres
Molenstraat 31
2300 Turnhout
Alle velden zijn verplicht
Wij nemen het beschermen en respecteren van uw privacy ernstig. We gebruiken uw persoonlijke informatie om uw account te beheren en u updates te sturen over de inhoud die u heeft gedownload.
Indien u ervoor gekozen heeft onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen, danken wij u alvast van harte. Uiteraard kan u zich te allen tijde opnieuw afmelden.
Voor meer informatie over hoe wij uw privacy willen beschermen en respecteren, kunt u ons Privacybeleid raadplegen.
Door u gegevens in te geven gaat u akkoord met bovenstaand privacybeleid.