Van ‘mission impossible’ naar ‘transgressable’

Ingediend door YVES op

  • domo de refontiro

Hoe een ‘Mission impossible’ die je al jaren meesleept kraken en je organisatie terug een vliegende start geven?

Zeul je als teamleider/schoolleider/sectormanager/…. ook al jaren een ‘mission impossible’ mee, waar je maar geen oplossing voor lijkt te vinden?  Het je het gevoel al alles geprobeerd te hebben, zonder het gewenste resultaat?  Is deze ‘mission impossible’ verantwoordelijk voor een status quo binnen je organisatie en/of staat het als een betonnen versperringsblok midden op het geambieerde transitiepad?

Domo de refontiro ontwikkelde speciaal voor het succesvol kraken van deze ‘missions impossible’ een co-creatieve methodiek - met inbegrip van een slimme tool - waarmee we samen met jou en je team op pad gaan om op een systemische, doordachte wijze de code te kraken en de weg vrij maken om het gewenste transitiepad in te slaan. 

Ons team staat er ondertussen al meer dan 15 jaar voor bekend om niet terug te deinzen voor de moeilijkere uitdagingen en “missions impossible”. We durven gebaande paden te verlaten om samen met jou een krachtig onderzoeks- en ontwikkelingsdesign op te zetten.

Zo kunnen we met de nodige sensitiviteit de echte uitdagingen in jouw (school)organisatie aanpakken, of die zich nu op het niveau van leiderschap, verandermanagement, innovatie, organisatiecultuur, personeel, professionalisering of digitalisering bevinden. Op deze manier zetten we ons in voor én met directies, besturen en professionele teams.

Geïnteresseerd?  Aarzel dan niet om ons te contacteren.  We gaan graag verder met je in dialoog.

 

Contacteer Ons

Telefoon
+32 14 43 95 05
Adres
Molenstraat 31
2300 Turnhout
Alle velden zijn verplicht
Wij nemen het beschermen en respecteren van uw privacy ernstig. We gebruiken uw persoonlijke informatie om uw account te beheren en u updates te sturen over de inhoud die u heeft gedownload.
Indien u ervoor gekozen heeft onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen, danken wij u alvast van harte. Uiteraard kan u zich te allen tijde opnieuw afmelden.
Voor meer informatie over hoe wij uw privacy willen beschermen en respecteren, kunt u ons Privacybeleid raadplegen.
Door u gegevens in te geven gaat u akkoord met bovenstaand privacybeleid.