ODE AAN VERBLUFFEND LEVENSLANG LEREN

Ingediend door YVES op

  • Pieter Sprangers

FOTO: Michel Bienfait

In zijn keynote voor alle NEAAL2030 coördinatoren onderzocht onze collega Pieter Sprangers hoe we van leren opnieuw een plezier kunnen maken.

Van 13 tot 15 maart 2023 waren alle nationale coördinatoren van de Nieuwe Europese Agenda voor Volwasseneneducatie (NEAAL2030) in Leuven voor een bijeenkomst en een ‘peer learning activiteit’ over leergemeenschappen en innovatieve leerruimtes. Op vraag van de ‘nationale coördinator voor de Europese agenda voor volwasseneneducatie’ deelde Pieter Sprangers (PhD) daar zijn ideeën over levenslang leren die hij haalde uit zijn onderzoek en zijn praktijk.

LANG LEVEN LEREN geeft in Vlaanderen een impuls aan levenslang leren en ondersteunt een vernieuwingsnetwerk om een omslag te maken in hoe we denken over leven, leren en werken.

Meer informatie over de keynote en een korte filmische impressie vind je terug op één van deze websites:

ENGELSTALIGE VERSIE: https://epale.ec.europa.eu/en/blog/ode-stunning-learning
NEDERLANDSTALIGE VERSIE: ‘keynote Pieter Sprangers’ op https://langlevenleren.be/

Contacteer Ons

Telefoon
+32 14 43 95 05
Adres
Molenstraat 31
2300 Turnhout
Alle velden zijn verplicht
Wij nemen het beschermen en respecteren van uw privacy ernstig. We gebruiken uw persoonlijke informatie om uw account te beheren en u updates te sturen over de inhoud die u heeft gedownload.
Indien u ervoor gekozen heeft onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen, danken wij u alvast van harte. Uiteraard kan u zich te allen tijde opnieuw afmelden.
Voor meer informatie over hoe wij uw privacy willen beschermen en respecteren, kunt u ons Privacybeleid raadplegen.
Door u gegevens in te geven gaat u akkoord met bovenstaand privacybeleid.