DISCONNECT TO RECONNECT: MOEDER, MAAK EEN RIJKE VERBINDING MET JE ZOON/DOCHTER!

Ingediend door YVES op

Bijna dagelijks mogen wij met onze klanten intensieve en intellectueel verrijkende samenwerkingen ervaren. Velen onder hen zijn dan ook meerwaardezoekers die niet alleen op zoek zijn naar een kwaliteitsvolle procesbegeleiding voor hun professionele organisatie, maar ook naar persoonlijke verrijking en ontwikkeling. Bovendien zijn onze klanten vaak - naast hun functie als ‘schooldirecteur’, ‘zaakvoerder’, ‘leraar’, … - ook vader of moeder!

Het is dan ook erg fijn en ‘NATUURlijk’ om af en toe ook over jullie rol als ouder in dialoog te kunnen gaan. Zo ontstond in ons DDR-team de idee om eens een verdiepende activiteit voor vaders en hun zonen/dochters te organiseren.

….. en zo staat dus nu ons eerste ‘side-project’ disconnect to reconnect in de startblokken! Geïnteresseerd? Schrijf jezelf en je zoon of dochter als de bliksem in voor deze onvergetelijke ervaring!

  • disconnect to reconnect

(In eerste instantie focussen we op de vaders. Mogelijk in een volgende fase komt er ook een expeditie voor moeders.)

Disconnect to Reconnect: vaders, maak een rijke verbinding met je zoon/dochter!
Heb je het gevoel als vader dat je naast je zoon/dochter bent gaan leven doorheen de jaren? Wil je verdieping in je vader-zoon/dochter relatie en de band tussen jullie doen herleven? Wil je in dialoog gaan met je zoon/dochter over wat er voor jullie écht toe doet in het leven en wat jullie beroert? Wil je bovendien voluit gaan voor de ‘natural way’ en de natuur herontdekken in alle pracht mét de daaraan gekoppelde uitdagingen? Dan neemt ons team jullie graag mee op avontuur naar het prachtige Zweden!
Onze expeditie is er niet voor iedereen: 

  • je gaat weg van de gebaande paden en durft je comfortzone te verlaten;
  • je bent avontuurlijk ingesteld;
  • je wil voluit gaan voor ‘the natural way’ en geniet ten volle van het outdoor-leven;
  • je wil de ijzersterke relatie tussen jullie beiden extra versterken of je wil eerder een verwaterde relatie nieuw leven inblazen.

Wat is er waardevoller dan investeren in jullie relatie? Zullen we daar werk van maken in een verbluffende outdoor omgeving?

Soms denk ik: waarom alles niet eerlijk zeggen, maar de kwestie is wat? (Mecka Lind)


Wat mag je van deze expeditie verwachten?  
We worstelen dagelijks in een veeleisende wereld met talloze uitdagingen. We verliezen ons soms dwangmatig in overdadig smartphone-gebruik, job-vereisten, … Leven we niet te veel naast mekaar? Hebben we nog wel voldoende aandacht voor elkaars behoeften en leefwereld? Zijn we niet vervreemd van de natuur? Leren we nog intergenerationeel van mekaar: vaders van zonen en dochters, zonen en dochters van vaders?

Disconnecteer nu om vervolgens opnieuw een rijke verbinding te leggen.  Herontdek elkaar en geniet van wat de natuur te bieden heeft. 

We creëren in deze expeditie een rijke leeromgeving boordevol mogelijkheden tot verwondering, ontdekking en verbinding.  

Disconnect to reconnect is op vele manieren een unieke ervaring: stilstaan bij wat er écht toe doet, zintuiglijke ervaringen, uitdagende reflectie-opdrachten; kortom leer mekaar kennen zoals nooit voorheen en leg het fundament voor een verbluffende toekomst.

Voor wie?
De expeditie is bestemd voor vaders, zonen en dochters die bewust willen investeren in de verdieping van hun relatie. Gelet op het begeleidingsconcept zijn we op zoek naar zonen en dochters in de leeftijdscategorie van 15 tot 21 jaar. We gaan op avontuur met 6 duo’s (twaalf deelnemers); het gaat dus om een kleinschalige expeditie.

Je hoeft zeker geen ‘atleet’ of ‘die-hard-avonturier’ te zijn om te kunnen deelnemen. De expeditie is vlot toegankelijk voor deelnemers met een normale lichamelijke conditie en gezondheid.

Je bent je er wel van bewust dat het grootste gedeelte van de expeditie zich afspeelt in een outdoor-omgeving die – mede afhankelijk van de weersomstandigheden - gemoedelijk tot uitdagend kan zijn.
 

Come as you are, disconnect, discover, explore and reconnect!

 

Wil je meer weten bekijk dan zeker onze website!
https://www.disconnect-reconnect.org 

Contacteer Ons

Telefoon
+32 14 43 95 05
Adres
Molenstraat 31
2300 Turnhout
Alle velden zijn verplicht
Wij nemen het beschermen en respecteren van uw privacy ernstig. We gebruiken uw persoonlijke informatie om uw account te beheren en u updates te sturen over de inhoud die u heeft gedownload.
Indien u ervoor gekozen heeft onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen, danken wij u alvast van harte. Uiteraard kan u zich te allen tijde opnieuw afmelden.
Voor meer informatie over hoe wij uw privacy willen beschermen en respecteren, kunt u ons Privacybeleid raadplegen.
Door u gegevens in te geven gaat u akkoord met bovenstaand privacybeleid.