Yves Verbeeck

Yves Verbeeck

Yves Verbeeck heeft interesse in alles wat met veranderings- en innovatieprocessen te maken heeft, vooral in een onderwijscontext. Hij gaat graag interactief aan de slag met mensen en heeft een echte ‘doe-focus’. Hij ondersteunt organisaties in transformatieprocessen en visualiseert deze processen graag om een gevoel van betrokkenheid te creëren.  

Yves studeerde ‘KMO-management’ aan de Karel de Grote Hogeschool. Naast zijn studie heeft hij zichzelf bekwaam gemaakt in alles wat met grafisch ontwerp en video te maken heeft.

Yves hecht een grote waarde aan de activiteiten die domo de refontiro verricht in het onderwijs. Hij stelde zichzelf vele vragen over het onderwijssysteem doorheen zijn hele schoolcarrière. Zijn volledige verhaal kan je hier lezen. Dat hij bij domo de refontiro aan de slag is noemt hij een ‘droom die ik nooit had die toch uitgekomen is’, omdat hij gewoon niet wist dat er zo’n bedrijf bestond.

Net zoals Pieter engageert Yves zich als adventure-monitor bij vzw JAP adventure. In zijn vrije tijd vind je Yves vaak terug in de natuur.

Contacteer Yves