Start de transformatie van jouw organisatie met de opmaak van een impactgedreven visie!

Ingediend door YVES op

In deze VUCA-wereld is het van cruciaal belang dat organisaties niet alleen hun visie herbekijken en (indien nodig) vernieuwen, maar deze ook benaderen en afstemmen op de impact die deze organisaties willen realiseren. Met trots introduceren we ons nieuwste model. Een model dat speciaal ontworpen werd om organisaties te begeleiden bij het herdefiniëren van hun visie waarbij ook kritisch wordt nagedacht en gekeken naar dimensies zoals ethiek, integriteit, duurzaamheid en (sociale) impact.

Ons model gaat verder dan het traditionele visie-ontwikkelingsproces. Het integreert essentiële elementen zoals o.a.:

Ons model gaat verder dan het traditionele visie-ontwikkelingsproces. Het integreert essentiële elementen zoals o.a.:

  • Ethiek & Integriteit: hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie de door haar gekozen waarden beleeft in elke actie? Hoe zorg je ervoor dat er kritisch wordt gereflecteerd over kernwaarden zoals eerlijkheid, transparantie en verantwoordelijkheid en hoe zich dit concreet vertaalt binnen de organisatie?
  • Stakeholderbetrokkenheid: Hoe creëer je een inclusieve omgeving waarin de stemmen van alle belanghebbenden worden gehoord en gewaardeerd?
  • Sociale Impact: Hoe meet en maximaliseer je de positieve effecten die jouw organisatie kan hebben op de samenleving. Ben je je bewust van de impact die je wil bereiken?
  • Duurzaamheid: Hoe houd je rekening met alle duurzaamheidsaspecten die bijdragen aan een meer leefbare en rechtvaardigere wereld ook voor toekomstige generaties?
  • Leiderschap: Hoe zorg je voor inspirerend en verbindend leiderschap? Hoe geef je leiderschap vorm zodat deze de weg wijst naar een duurzamere toekomst.

Door deze pijlers te integreren, creëert ons model niet alleen een visie die de wereld beter maakt, maar stimuleert het ook nieuwsgierigheid, moed, een gevoel van veiligheid en creativiteit binnen jouw organisatie.

Ons model ondersteunt de volgende stap naar het vormgeven van een toekomst waarin organisaties de leiders zijn in maatschappelijke verandering.

Wij geloven dat de kracht van een organisatie gemeten wordt aan de hand van de impact die ze heeft op de wereld. Na het vormgeven van een visie met ondersteuning van ons model, kan je:

  • 🌱 Groeien met een duidelijk ethisch kompas;
  • 🤝 Verbinding maken met belanghebbenden op een manier die zinvol en productief is;
  • 🌍 Een positieve voetafdruk achterlaten op de samenleving en de wereld;
  • 🔥 Leiderschap tonen dat inspireert tot verandering.

Ben je klaar om jouw organisatie te laten uitblinken in deze nieuwe golf van impactgedreven visieontwikkeling? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw organisatie kunnen helpen bij het bereiken van haar ware potentieel. Samen kunnen we een toekomst bouwen die iedereen ten goede komt.

Contacteer Ons

Telefoon
+32 14 43 95 05
Adres
Molenstraat 31
2300 Turnhout
Alle velden zijn verplicht
Wij nemen het beschermen en respecteren van uw privacy ernstig. We gebruiken uw persoonlijke informatie om uw account te beheren en u updates te sturen over de inhoud die u heeft gedownload.
Indien u ervoor gekozen heeft onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen, danken wij u alvast van harte. Uiteraard kan u zich te allen tijde opnieuw afmelden.
Voor meer informatie over hoe wij uw privacy willen beschermen en respecteren, kunt u ons Privacybeleid raadplegen.
Door u gegevens in te geven gaat u akkoord met bovenstaand privacybeleid.