Werner Matthys

Werner Matthys

Werner Matthys is als senior architect gepokt en gemazeld in het begeleiden van complexe architectuuropdrachten in een waaier van uiteenlopende sectoren (farma, onderwijs, bank- en verzekeringen, overheidsinstellingen, autosector …) en dit met bijzondere aandacht voor en grondige begeleiding van de bouwheer.  Samen met domo de refontiro geeft Werner vorm aan de gewenste infrastructurele vertalingen van veranderings- en innovatieprocessen.  Samen geven wij antwoord op de vraag welke gewenste infrastructuur er nodig is om de toekomstrategie van een organisatie te ondersteunen én verwezenlijken.

Werner studeerde architectuur aan de Faculteit Architectuur van de KULeuven - Campus Sint-Lucas Gent.  Als stagiair en later architect bij architect Van Derbeken Pernette leerde hij de knepen van het vak om vervolgens bij het multidisciplinair architecten- en ingenieursbureau eld nv aan de slag te gaan als projectarchitect, waar hij over een periode van 18 jaar verschillende complexe bouwprojecten voor zijn rekening nam.

Tegenwoordig runt Werner zijn eigen architectenbureau en werkt hij eveneens samen met het kantoor AR-VO architectuur, vorm & omgeving.

Contacteer Werner