Outdoor schoolleiderexpeditie

schoolleider expeditie

Schoolleiderexpeditie in Zweden

Voelt u zelf minder voor traditionele leiderschapsopleidingen of bleef u tijdens deze opleidingen wat op uw honger? Wilt u gepersonaliseerd verdiepen in uw leiderschapsontwikkeling? Wilt u meer focus krijgen in uw persoonlijke ontwikkeling? Voelt u zich aangetrokken tot de adembenemende natuurpracht van Zweden?

U bent een schoolleider in het basisonderwijs, secundair of hoger onderwijs en wilt op een uitdagende manier investeren in uw eigen persoonlijke ontwikkeling en welzijn, dan is deze schoolleiderexpeditie geknipt voor u!

Deze expeditie is een exclusieve opleiding voor een beperkt aantal deelnemers. De uitstekende wisselwerking tussen fysieke en mentale uitdagingen met een persoonlijke aanpak en begeleiding zorgt voor unieke leermomenten en -effecten.

Meer weten? Klik hier.

Contacteer Ons

Telefoon
+32 14 43 95 05
Adres
Molenstraat 31
2300 Turnhout
Alle velden zijn verplicht
Wij nemen het beschermen en respecteren van uw privacy ernstig. We gebruiken uw persoonlijke informatie om uw account te beheren en u updates te sturen over de inhoud die u heeft gedownload.
Indien u ervoor gekozen heeft onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen, danken wij u alvast van harte. Uiteraard kan u zich te allen tijde opnieuw afmelden.
Voor meer informatie over hoe wij uw privacy willen beschermen en respecteren, kunt u ons Privacybeleid raadplegen.
Door u gegevens in te geven gaat u akkoord met bovenstaand privacybeleid.