Ontdek onze nieuwe dienstverlening – Corona-proof!  Een witte pagina voor een nieuw begin!

Submitted by YVES on ma, 03/16/2020 - 18:05

Voor de volgende maanden zijn behoorlijk wat van onze procesbegeleidingen en opleidingen geannuleerd. We werken immers met én voor mensen, meestal met groepen die we ondersteunen in co-creatieve processen. Tijd dus om ‘óm te denken’ en onze creatieve designerskills ten volle te benutten om u ook in Corona-tijden van dienst te zijn.

Verrijk uzelf door nu meer dan ooit te focussen op persoonlijke ontwikkeling, kritisch te reflecteren over uw jobcontext, ‘huis op orde te zetten’ of transformaties in de steigers te zetten. Wij bij ‘domo de refontiro’ staan te trappelen om voor u aan de slag te gaan als curatorpersonal coach‘huis-op-orde-plaatser'‘afstandsonderwijs-designer’ of transformatiecoach. En deze keer niet in de format met groepen maar één-op-één. 
 
Boek nu hier je gratis online adviesgesprek van 30 minuten (bijvoorbeeld via skype).

dream

 
Als curator leiden we u toe naar de meest kwalitatieve bronnen en inzichten zowel vanuit de wetenschap als vanuit onze jarenlange begeleidingspraktijk. We zijn werkzaam als curator in het domein van ‘onderwijs’.   Als personal coach gaan we zeer doelgericht met jou aan de slag om krachtig aan je competentieontwikkeling en zelfzorg te werken. Misschien kies je wel voor de één-op-één outdoor-formule, het is nú de moment de natuur in te trekken én tegelijk aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.    Als afstandsonderwijs-designer ondersteunen we individuele leerkrachten in het activeren van leerprocessen vanop afstand.
 
Wil je werk maken van je professionele organisatie en zoek je ondersteuning om ‘je huis op orde te zetten’ of een transformatie oordeelkundig voor te bereiden? Wij zijn er voor jou om ‘simplifying complexity’ in de realiteit te brengen en samen met jou ontwikkelingspaden uit te tekenen.
 
Tijd om onze meest gepersonaliseerde ‘high-impact’ aanpak te ervaren; tijd om ‘om te denken’; tijd om (persoonlijke) transformatie vorm te geven!

Boek nu hier je gratis online adviesgesprek of neem rechtstreeks contact met ons op via: info@domoderefontiro.be

Contacteer Ons

Telefoon
+32 14 43 95 05
Adres
Molenstraat 31
2300 Turnhout
Alle velden zijn verplicht
Wij nemen het beschermen en respecteren van uw privacy ernstig. We gebruiken uw persoonlijke informatie om uw account te beheren en u updates te sturen over de inhoud die u heeft gedownload.
Indien u ervoor gekozen heeft onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen, danken wij u alvast van harte. Uiteraard kan u zich te allen tijde opnieuw afmelden.
Voor meer informatie over hoe wij uw privacy willen beschermen en respecteren, kunt u ons Privacybeleid raadplegen.
Door u gegevens in te geven gaat u akkoord met bovenstaand privacybeleid.