Nood aan een vriendelijke audit voor je (school)organisatie?

Ingediend door YVES op

  • domo de refontiro

Heb je als schoolleider soms ook eens behoefte aan een onafhankelijke ‘sparringpartner’

Iemand die in volledige onafhankelijkheid en met een frisse blik mee over je schouders kijkt naar de huidige schoolorganisatie, naar het leiderschap zoals dat binnen de school wordt vormgegeven, naar de schoolcultuur, naar de wijze waarop je samen met de ganse school het onderwijs vormgeeft?

Iemand waarmee je in dialoog kan gaan over bepaalde aspecten die niet lopen zoals je het zou willen, maar waar je niet direct je vinger op kan leggen waarom het niet lukt?  Iemand die luistert en advies geeft over een bepaalde aanpak die je zou willen uitrollen. 

Iemand die de moeite neemt om te luisteren, de tijd neemt om de school/scholengroep/ scholengemeenschap te leren kennen en die op basis van een grondige analyse samen met jou de bevindingen bespreekt en mogelijke scenario’s samen met jou uitstippelt?

Domo de refontiro begeleidt ondertussen al meer dan 15 jaar scholen, scholengroepen en scholengemeenschappen en is gepokt en gemazeld in het uitvoeren van ‘informele en vriendelijke’ audits.  We gaan samen met jou aan de slag, stellen kritische vragen, verdiepen ons in de huidige ‘AS IS’-context en bekijken welke groeimogelijkheden, opportuniteiten, optimalisaties er mogelijk zijn, dit steeds rekening houdend met de specifieke context van de onderwijsinstelling en haar eigen cultuur, visie en waarden. 

Geïnteresseerd?  Aarzel dan niet om ons te contacteren.  We gaan graag verder met jou in dialoog.

Contacteer Ons

Telefoon
+32 14 43 95 05
Adres
Molenstraat 31
2300 Turnhout
Alle velden zijn verplicht
Wij nemen het beschermen en respecteren van uw privacy ernstig. We gebruiken uw persoonlijke informatie om uw account te beheren en u updates te sturen over de inhoud die u heeft gedownload.
Indien u ervoor gekozen heeft onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen, danken wij u alvast van harte. Uiteraard kan u zich te allen tijde opnieuw afmelden.
Voor meer informatie over hoe wij uw privacy willen beschermen en respecteren, kunt u ons Privacybeleid raadplegen.
Door u gegevens in te geven gaat u akkoord met bovenstaand privacybeleid.