Let me EdTech you!

Submitted by YVES on do, 03/12/2020 - 09:26

Altijd al willen weten waar de begrippen Artificial Intelligence, Immersive Learning, Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality… voor staan en wat voor meerwaarde zij kunnen opleveren binnen een krachtige leeromgeving? Kom dan zeker naar onze inspirerende infosessie rond Education Technology (EdTech)!

  • EdTech

Technologie-ondersteund leren is hot. Pessimisten vrezen dat leerlingen op termijn alleen nog maar van robots les zullen krijgen. Optimisten zeggen dat technologie lesgeven net weer aantrekkelijker maakt voor leraren én leerlingen. Feit is dat technologieën als Artificial Intelligence, Immersive Learning, Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality… niet meer weg te denken zijn in een toekomstgerichte school. Maar ben jij nog mee met wat deze technologieën inhouden en hoe ze een meerwaarde kunnen zijn binnen een krachtige leeromgeving? 

In onze inspirerende infosessie rond Education Technology (EdTech) maak je kennis met de onderwijskundige toepassingsmogelijkheden van deze nieuwe technologieën en ontdek je hoe je er met je team mee aan de slag kan. Zorg dat je klaar bent voor het leren van de toekomst, want de toekomst begint vandaag! 

Voor wie?: Directies, beleidsmedewerkers en (ICT-)coördinatoren van alle onderwijsniveaus. Geen voorkennis vereist.

 

Schrijf tijdig in, het aantal plaatsen is beperkt!

inschrijven kan via deze link.


 

Wanneer & waar:

EdTech

 

 

Contacteer Ons

Telefoon
+32 14 43 95 05
Adres
Molenstraat 31
2300 Turnhout
Alle velden zijn verplicht