Leiderschap op maat van uw organisatie

Ingediend door christel op

Hoe gaan wij als organisatie om met leiderschap? Voor welk soort leiderschap kiezen wij? Wie willen wij zijn als leider(s)? Hoe maken wij leiderschap binnen onze organisatie bespreekbaar?...

Zijn dit vragen die u zich stelt? Wij gaan graag in dialoog over leiderschap in co-creatie met alle leidinggevenden van uw organisatie. Via wetenschappelijk onderbouwde tests ontdekken we ‘welk soort leiders’ er momenteel zijn in uw organisatie om daarna te onderzoeken welk soort leiders u graag wil hebben. We komen met andere woorden tot gewenste leiderschapsprincipes die gedragen zijn door alle leidinggevenden van uw organisatie. Deze leiderschapsprincipes zijn o.a. een aanleiding om zelf verder te reflecteren over uw persoonlijke ontwikkeling rond leiderschap.

 

We geven deze leiderschapsprincipes samen met u vorm in een leiderschapscode. De leiderschapscode heeft veel toepassingsmogelijkheden:

 

Het is een…

  • handig instrument bij de aanwerving van nieuwe leidinggevenden
  • reflectiekader voor persoonlijke ontwikkeling van leidinggevenden
  • gesprekskader om in dialoog te gaan met medewerkers over uw leiderschap
  • intervisie-instrument binnen een directie-overleg: hoe gaan wij om met ons leiderschap? Wat kunnen we leren van elkaar? Welke groeipaden zien we m.b.t. ons leiderschap?
  • reflectiekader tijdens functioneringsgesprekken met medewerkers om tot een dialoog te komen over leiderschap
  • transparant kader dat duidelijkheid schept over het soort van leiderschap waarvoor de organisatie staat

 

Wil u in co-creatie met leidinggevenden komen tot een gedragen leiderschapscode om in dialoog te gaan over de wenselijke leiderschapsstijl binnen de organisatie? Aarzel dan niet en contacteer ons!

Contacteer Ons

Telefoon
+32 14 43 95 05
Adres
Molenstraat 31
2300 Turnhout
Alle velden zijn verplicht
Wij nemen het beschermen en respecteren van uw privacy ernstig. We gebruiken uw persoonlijke informatie om uw account te beheren en u updates te sturen over de inhoud die u heeft gedownload.
Indien u ervoor gekozen heeft onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen, danken wij u alvast van harte. Uiteraard kan u zich te allen tijde opnieuw afmelden.
Voor meer informatie over hoe wij uw privacy willen beschermen en respecteren, kunt u ons Privacybeleid raadplegen.
Door u gegevens in te geven gaat u akkoord met bovenstaand privacybeleid.