Klaar voor deze beroepen van de toekomst? Overweeg jij een ‘shift’?

Submitted by admin on vr, 04/22/2016 - 11:23

Al eens nagedacht over welke beroepen we uitoefenen in de toekomst?

Word jij de nieuwe vlog editor omdat beelden altijd maar belangrijker worden in onze communicatie met klanten in de toekomst?

Of overweeg je om ‘scenario bouwer’ te worden?   Want jij bent kampioen in het bedenken van verschillende scenario’s voor producten en diensten die échte waarde leveren.

En waarom zou je geen ‘verhalen designer’ worden of ‘netwerk verkenner’ of ‘data visualiseerder’?

Of zegt ‘relatie-ontwikkelaar’ je wel wat omdat interactie en maatwerk de sleutelwoorden zullen zijn in het opbouwen van een oprechte interesse met een klant?

Maar misschien engageer je je wel als ‘content evangelist’.    Want je bent extravert en je wil mensen bewust maken van nieuwe kritische inhouden.

Heb je eigenlijk al eens nagedacht over wat je drijft en waar je je helemaal in kan verliezen in de toekomst?   Is dat in je huidige job of creëer je waarde in een totaal andere context?    En onder welke vorm zal je je engageren?   Als werknemer of werkondernemer?   En hoe creëer je dan die aantrekkelijke toekomst voor jezelf?

Bij ‘domo de refontiro’ kunnen we je ondersteunen in ‘toekomstdenken’ via toekomstworkshops of via onze gepersonaliseerde formules van personal coaching.   Want waarom zou je niet met je hoofd in de wolken kunnen vertoeven om een aantrekkelijkere toekomst vorm te geven en niet te ondergaan.

Contacteer ons via pieter@domoderefontiro.be om met ons in gesprek te gaan en jouw scenario's te 'mappen'