Hoe kan je jouw school transformeren naar een 'innovatie-gedreven' organisatie?

Ingediend door admin op

Benieuwd naar het best mogelijke onderwijs van de toekomst?  Sta je open voor deze unieke ervaring om je te laten onderdompelen en verdiepen in krachtige innovatietheorieën en methodieken?  Droom je ervan om jouwschool te transformeren naar een innovatie-gedreven organisatie? Geïnteresseerd in de aftoetsing van jouw innovatie-ideeën en uitdagingen aan die van (en samen met) de "Innokineticists"?

Dan is de “Innovation academy for school leaders” absoluut iets voor jou!  Deze unieke opleiding wordt ingericht door het CNO (Centrum Nascholing Onderwijs) van de Universiteit Antwerpen in samenwerking met onze partneronderneming Innokinetics, die gespecialiseerd is in het installeren van een innovatiecultuur binnen organisaties (voor meer informatie klik hier).  Deze opleiding reikt modellen, concrete tools en methodieken aan om een innovatiecultuur te ontwikkelen in jouw school.

Wij nodigen jou graag uit om samen met een collega deze Engelstalige opleiding te volgen (CLIL* hoeft toch niet alleen voor leerlingen? ;-) ).  Deze opleiding geeft je alle nodige tools en methodieken om onmiddellijk actief aan de slag te gaan door ze toe te passen op jouw eigen schoolcontext!

Interesse?  Verkrijg hier meer informatie over deze nieuwe opleiding.

(*) CLIL staat voor ‘Content Language Integrated Learning’

Contacteer Ons

Telefoon
+32 14 43 95 05
Adres
Molenstraat 31
2300 Turnhout
Alle velden zijn verplicht
Wij nemen het beschermen en respecteren van uw privacy ernstig. We gebruiken uw persoonlijke informatie om uw account te beheren en u updates te sturen over de inhoud die u heeft gedownload.
Indien u ervoor gekozen heeft onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen, danken wij u alvast van harte. Uiteraard kan u zich te allen tijde opnieuw afmelden.
Voor meer informatie over hoe wij uw privacy willen beschermen en respecteren, kunt u ons Privacybeleid raadplegen.
Door u gegevens in te geven gaat u akkoord met bovenstaand privacybeleid.