Een Business plan, is dat iets voor jouw organisatie ?

Submitted by dylan on do, 11/03/2016 - 17:11

Is de tijd rijp voor het uittekenen van een vernieuwend business plan voor jouw organisatie?
Wil je tijdens dit proces tevens draagvlak creëren binnen de organisatie voor de uitvoering ervan?
Sta je open om creatieve methodieken en tools te gebruiken om tot vernieuwende inzichten te komen voor de toekomststrategie van je organisatie?

De afgelopen weken begeleidden we Voka – Kamer van Koophandel Kempen in hun proces van businessplanning.

“Domo de Refontiro begeleidde ons bij opmaak van ons nieuwe businessplan. Ze realiseerden zichtbaar toegevoegde waarde vanuit hun procesbegeleiding. Dat leidde tot een vernieuwend eindresultaat vanuit ons ledenperspectief. Een no-nonsense aanpak, zeer professionele voorbereiding en gebaseerd op veel achtergrondinformatie. Kortom: domo de refontiro is de aangewezen partner voor de begeleiding van vernieuwing in uw organisatie.”
Renilde Craps, gedelegeerd bestuurder & Brenda Boons, directeur back-office Voka – Kamer van Koophandel Kempen

 

Tijdens dit proces betrokken we meerdere belanghebbenden (medewerkers, leden bestuurscomité, directie…) met verschillende mate van intensiteit.

De workshops werden steevast ingericht met een ‘productfocus’. Op basis van creatieve methodieken en tools - die ontwikkeld werden op maat van de specifieke context van Voka KvK Kempen – werden inzichten tijdens de workshops vertaald in ‘producten’ (bijvoorbeeld doelgroepmatrix, product-doelgroepmatrix, enz.…).

Dergelijke productfocus is aangewezen om met een vliegende start de toekomststrategie te realiseren.

Bij ‘domo de refontiro’ zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van specifieke methodieken die gebruikt kunnen worden in alle fasen van strategische planningsprocessen.  Onze innovatieve methodieken zijn op zulke wijze vorm gegeven dat ze co-creatie, zelfsturing, activering, onderzoek en experimenteren mogelijk maken. 

Heb jij vragen met betrekking tot strategische planning? Maak een vrijblijvende afspraak met ons via onderstaand e-mail adres : dylan@domoderefontiro.be