Digitaliserings-expert Tom Fleerackers versterkt ons ecosysteem

Submitted by christel on wo, 05/08/2019 - 09:58

Welke concrete mogelijkheden biedt digitalisering om nog meer waarde te leveren voor je klanten en medewerkers? Laat je kansen liggen door onderbenutting van digitale tools? Hoe kan artificiële intelligentie helpen om het leren van je leerlingen en medewerkers doelgerichter en met meer goesting te laten verlopen? Hoe kan ‘immersive technology-supported learning’ je onderdompelen in een fantastische leerervaring boordevol motivatie? Technologie neemt al langer een belangrijke rol in in onze levens. Bij ‘domo de refontiro’ zoeken we als designers oplossingen die onze menselijke ervaringen als leerder, als consument of als burger verbluffen. U kent ons als experten in participatief design: met een grote mate van betrokkenheid komen tot innovatieve oplossingen.

Met Tom Fleerackers beschikken we vanaf nu over een bijkomende expert in de mogelijkheden van technologie. Tom weet als geen ander groepen van mensen in beweging te brengen om deze mogelijkheden te verkennen en ze toe te kunnen passen in dagelijkse contexten. Of het nu om een KMO gaat die door technologische toepassingen medewerkers prettiger en efficiënter met mekaar samen laat werken of om een school die de leerervaring van leerlingen immersief wil maken door hen over diversiteit te laten leren via VR door ondergedompeld te worden in de cultuur van een Afrikaans dorp, Tom toont je als ervaren gids de mogelijkheden. Tom heeft een ruime aantoonbare ervaring in de eventsector, in secundair en hoger onderwijs.

Enkele voorbeelden van trajecten die ‘domo de refontiro’ begeleidt en waar Tom zijn expertise inzet: hoe kunnen we als gemeentebestuur in ons nieuw te bouwen gemeentehuis prettige technologie-ervaringen creëren voor onze burgers die hen vooruit helpt met hun leven in onze gemeente? Hoe kunnen we als school door technologie onze leerkrachten ondersteunen om in team te werken als professionals? Hoe kunnen we via artificiële intelligentie onze copywriting-inspanningen vereenvoudigen om teksten te schrijven voor onze social media?

Stel hieronder je vraag over hoe technologie waarde kan leveren voor jouw KMO, jouw gemeentebestuur of jouw school!

#innovation #futureproof #weareeducationaldesigners