10 jaar domo de refontiro: Bruggen Bouwen!

Submitted by dylan on vr, 09/14/2018 - 11:22

Scholen, lokale besturen, profit en non-profit instellingen en ook bedrijven (van micro-onderneming tot multinationals) begeleiden in hun transformatie naar een mens- en toekomstgerichte organisatie. Dat doen we. Al 10 jaar lang, met veel passie en enthousiasme.

Tijd voor een feestje dus! Gisteren mochten we op de prachtige locatie Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol tientallen klanten uit heden en verleden verwelkomen voor een terugblik. Er was sfeervolle muziek, er was lekker eten, er waren inspirerende speeches. Maar er waren vooral boeiende, gedreven mensen te gast die van hun organisatie de betere versie willen maken. Het was en is een voorrecht om hen daarin te mogen ondersteunen. Want mensen, daar draait het om bij Domo de Refontiro.
 

Enkele quotes die we gisterenavond noteerden:
 

‘een unieke locatie’

‘dit concept past helemaal bij jullie’

‘we hopen dat jullie de komende 10 jaar dezelfde energie en drive aan de dag kunnen leggen!’

 
Dit feest was trouwens méér dan een terugblik. We staan nooit stil en kiezen voluit voor een duurzame toekomst met een versterkt team en de partners waar we mee samenwerken. We willen immers blijven inspelen op noden van organisaties. Vandaar deze oprechte vraag. Waar kan Domo de Refontiro u de volgende 10 jaar in ondersteunen? Laat het ons hieronder weten! Of – beter nog - maak een afspraak met één van ons en ontvang persoonlijk het boek ‘Bruggen bouwen, 10 jaar Domo de Refontiro’, met daarin zeven portretten van bijzondere klanten. Hun persoonlijke verhalen illustreren perfect wat Domo de Refontiro kan betekenen voor uw organisatie. Want bruggen bouwen tussen mensen, dat gaan we blijven doen. Samen met u.