Wie zijn we

Christel Ruttens heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in het begeleiden en managen van internationaal georiënteerde organisaties en instellingen.  Ze besteedt daarbij bijzondere aandacht aan het respecteren en incorporeren van waarden en identiteit. 

Christel studeerde 'toegepaste economische wetenschappen' aan de Universiteit van Antwerpen, met specialisatie ‘internationale economische en diplomatieke betrekkingen’.  Na haar masteropleiding werkte zij als vorser aan de Universiteiten van Antwerpen, Hasselt en Leuven, waar zij o.a. voor verschillende nationale en internationale projecten alsook onderzoeksopdrachten verantwoordelijk was.  Haar internationale ervaring, inclusief grondige kennis en ervaring betreffende de Europese instellingen, haar diplomatieke aanpak en haar jarenlange ervaring met het begeleiden en managen van ledennetwerken en dit gecombineerd met haar gedrevenheid, vormen haar sterktes.

Haar expertise situeert zich onder anderen in de volgende domeinen:

  • het  opmaken en begeleiden van business en strategische plannen;
  • het begeleiden van veranderingsprocessen in en met de organisatie en haar leden;
  • het optimaliseren en structureren van de communicatie;
  • het dagdagelijkse management van internationale ledenorganisaties;
  • het begeleiden van KMO’s mb.t. hun zakelijke leiding en bedrijfsvoering.

Contacteer christel.

 

Pieter Sprangers heeft bijzondere aandacht voor de mens in een professionele organisatie.  Hij wordt gedreven door het leren van mensen en hun persoonlijke ontwikkeling.  Creativiteit en innovatiekracht is in ieder van ons aanwezig; maar dat latente talent doen ontwaken, ziet hij als een grote uitdaging.    

Pieter studeerde 'toegepaste economische wetenschappen' aan de Universiteit van Antwerpen en behaalde een bijkomende 'master in publiek management' aan  de Universiteit Antwerpen Management School.  Daarnaast behaalde hij het diploma van de academische lerarenopleiding en bekwaamde hij zichzelf in het leren van mensen, innovatieve menselijke processen en design thinking.  Pieter heeft een jarenlange leidinggevende ervaring in verschillende professionele organisaties zowel in de overheidssector, onderwijssector als in de privésector.  Momenteel is Pieter PHD-kandidaat in design.

De sterktes van Pieter situeren zich vooral op het vlak van strategische planning, identiteitsbepaling van organisaties gekoppeld aan waarden en cultuur, persoonlijke coaching met impact, creativiteit en innovatie en krachtige leerprocessen.

Tenslotte is Pieter als vrijwilliger geëngageerd als oprichter, gedelegeerd bestuurder en adventure-monitor van de vzw JAP adventure (www.japadventure.be).   JAP adventure wil door middel  van adventureprojecten een zinvolle vrijetijdsbesteding met meerwaarde bieden voor maatschappelijk kwetsbare jongeren. 

Contacteer Pieter.

Onze fantastische domo de refontiro – intrapreneurs

Kristien Verbist en Dylan Verschaeren zijn eveneens sterk gedreven om samen met jou aan de slag te gaan.  Hun energieke, onderbouwde en gepersonaliseerde aanpak leidt ongetwijfeld tot duurzame resultaten voor jou en je medewerkers.

Kristien Verbist heeft een brede interesse in alles wat met mens en maatschappij te maken heeft, met bijzondere aandacht voor leren in al zijn vormen en veranderings- en innovatieprocessen. Ze begeleidt schoolteams in het ontwikkelen en implementeren van strategische doelstellingen. Ook voor marketing- en communicatievragen kan je bij haar terecht.

Kristien studeerde Sociale Wetenschappen (Communicatiewetenschappen) aan de KULeuven en ging al tijdens haar studies aan de slag als journaliste bij Sanoma Media. Ze werkte 14 jaar lang voor het tijdschrift Libelle, deed productiewerk in binnen- en buitenland, stond mee aan de wieg van de magazinewebsite en was coördinator van de maandelijkse Lifestyle Specials.

Na haar lerarenopleiding belandde ze in 2009 in het onderwijs. Momenteel geeft ze deeltijds de vakken Gedragswetenschappen en Media in de derde graad van Sint-Ludgardis Antwerpen. Ondertussen werkt ze haar Master Opleidings- en Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Antwerpen af.

In haar vrije tijd trekt ze de natuur in of vind je haar al wel eens op een meditatiekussen. Ze is lichtelijk verslaafd aan kookboeken en zet zich vrijwillig in als jongerencoach voor PEP, een organisatie die kansengroepen ondersteunt in het onderwijs.

Contacteer Kristien.