Wat hebben tandwielen, techno-muziek en startende ondernemers met mekaar te maken?

Ingediend door admin op

Domo de refontiro begeleidde de afgelopen jaren tientallen startende ondernemers, waarvoor we een unieke starters-methodologie ontwikkelden.  

We participeren dan ook graag als coach aan het VOKA-Kempen ‘CreativeXchange’-project, waarbij meerdere opstartende creatieve ondernemers uit allerlei disciplines (creatieve ambachten, muziek, woord, design, …) begeleid worden in hun eerste stappen als ondernemer.  In het verleden kwamen creatieve ambachten, woordkunstenaars en vormgevers al aan bod.  In deze lichting van creativeXchange zijn het de muzikanten en DJ’s met ondernemersambities die we samen met VOKA begeleiden.  Eén van hen, Oliver Alex, stelt zich graag aan u voor en heeft meteen ook een oproep voor u.   Connecteren maar!

"Mijn naam is Oliver Alex en op 1 mei presenteerde ik 'Industrial Revolution', mijn eerste audiovisuele techno show. Geïnspireerd door Jean Tinguely, heb ik een virtuele techno machine gebouwd met ritmes en beelden van echte machines uit de jaren 1800-1900. Ik maakte hiervoor geluid- en video-opnames van weefgetouwen, drukpersen en stoommachines in 6 musea in België en Nederland.

 Al van jongs af aan ben ik bezig met muziek en de laatste jaren heb ik mij in techno productie verdiept. In mijn verhaal zit ook een stukje familiegeschiedenis. Mijn grootmoeder is namelijk tijdens de Russische Revolutie naar België gevlucht. Binnen de Soviet zeitgeist denk ik meteen aan beelden van grauwe industrie of smerige tandwielen. Door een brug te bouwen tussen cultuurgeschiedenis en elektronische muziek, hoop ik iedereen aan te spreken die op zoek is naar verrassing, cultuur en nostalgie.

 OPROEP: Voor mijn volgende act, zou ik graag een échte machine bouwen. Daarom ben ik op zoek naar tandwielen of andere machine onderdelen. Anderzijds zoek ik een authentieke industriële site om mijn show op te voeren.  Als u mij kan helpen, contacteer 'domo de refontiro' dan gerust, zij brengen u in contact . Alvast bedankt."

Contacteer Ons

Telefoon
+32 14 43 95 05
Adres
Molenstraat 31
2300 Turnhout
Alle velden zijn verplicht
Wij nemen het beschermen en respecteren van uw privacy ernstig. We gebruiken uw persoonlijke informatie om uw account te beheren en u updates te sturen over de inhoud die u heeft gedownload.
Indien u ervoor gekozen heeft onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen, danken wij u alvast van harte. Uiteraard kan u zich te allen tijde opnieuw afmelden.
Voor meer informatie over hoe wij uw privacy willen beschermen en respecteren, kunt u ons Privacybeleid raadplegen.
Door u gegevens in te geven gaat u akkoord met bovenstaand privacybeleid.