Wat als pioniers Vasco da Gama en Rubens mekaar zouden ontmoeten? Americo en Pieter ontdekken met jou het innovatielandschap.

Ingediend door admin op

Wil je innovatiekampioen worden in je onderneming? Wil je in je organisatie een innovatiecultuur uitbouwen?

 

Kies dan voor de INNOVATIEACADEMIE van VOKA Kempen.

Deze innovatieacademie is niet het zoveelste 1-2-3 stappenplan maar een totaalbenadering onder leiding van twee experten en in een groep met gelijkgezinden. Het doel is je alle tools en inzichten aan te reiken om je bedrijf om te vormen tot een innoverende organisatie waarbij iedereen betrokken is.

Pieter Sprangers is trainer, onderzoeker, leerarchitect bij ‘domo de refontiro’ en docent aan de Karel de Grote hogeschool, HORITO en Universiteit Antwerpen.

Professor Mateus is innovatie-consultant en doceert aan het Institute of Art, Design and Enterprise in Lissabon, Portugal.

Meer info op de website van VOKA Kempen.

Contacteer Ons

Telefoon
+32 14 43 95 05
Adres
Molenstraat 31
2300 Turnhout
Alle velden zijn verplicht
Wij nemen het beschermen en respecteren van uw privacy ernstig. We gebruiken uw persoonlijke informatie om uw account te beheren en u updates te sturen over de inhoud die u heeft gedownload.
Indien u ervoor gekozen heeft onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen, danken wij u alvast van harte. Uiteraard kan u zich te allen tijde opnieuw afmelden.
Voor meer informatie over hoe wij uw privacy willen beschermen en respecteren, kunt u ons Privacybeleid raadplegen.
Door u gegevens in te geven gaat u akkoord met bovenstaand privacybeleid.